Abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM și fii parte a comunității Direcției Generale Educație, Tineret și Sport!

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport este încântată să anunțe lansarea oficială a canalului nostru de TELEGRAM, dedicat comunității noastre valoroase. Vă invităm să vă alăturați nouă și să fiți parte dintr-o experiență educativă captivantă și interactivă.
Abonându-te la canalul nostru de TELEGRAM, veți avea acces la informații proaspete și relevante despre programele, evenimentele și inițiativele desfășurate de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport. Veți fi la curent cu noutățile în domeniul educației, tineretului și sportului din municipiul Chișinău, precum și cu oportunitățile de dezvoltare personală și profesională oferite în comunitatea noastră.
Canalul nostru de TELEGRAM este un spațiu virtual vibrant, unde veți putea interacționa cu alți membri ai comunității, împărtăși experiențe, idei și sugestii. Vă vom aduce informații despre workshop-uri, conferințe, seminare și alte evenimente educaționale organizate în municipiul Chișinău, și vă vom încuraja să participați activ la aceste activități.
Pentru a deveni parte a comunității noastre din canalul de TELEGRAM accesați link-ul – t.me/dgetschisinau